‘Hansworst’ reageert op Derksen-beledigingen: “Mooie kerel”

Foto: ‘Hansworst’ reageert op Derksen-beledigingen: “Mooie kerel”

Menig voetbaltrainer wordt in Vandaag Inside keihard aangepakt, sommigen bijna wekelijks. Tot die categorie behoort bijvoorbeeld Andries Jonker, tegenwoordig bondscoach van de Oranje Leeuwinnen.

Over de aanstelling van Jonker zei Derksen destijds: “Dat team moet een hansworst hebben, en die hansworst hebben ze nu.. Ik heb me altijd verbaasd over Andries Jonker, want die heb ik nog niets anders zien doen dan uit zijn nek lullen. Hij heeft natuurlijk bij die dames al wat gedaan, maar er is geen grotere luchtfietser dan Andries Jonker.”

In De Telegraaf reageert Jonker vandaag; hij vermoedt dat het vooropgezette plannetjes van Derksen betreft. “Hij heeft wel eens uitgelegd dat hij bewust een strijd heeft gecreëerd om dat – zoals hij dat zelf noemt – blaadje van hem (Voetbal International, red.) te verkopen. Met aan de ene kant het kamp met de oud-voetballers: Cruijff, Jansen, Van Hanegem en noem ze maar op. En aan de andere kant het kamp Van Gaal, Adriaanse: de gymleraren. Daar hoorde ik bij. Ik was extra kwetsbaar, omdat ik nooit betaald voetbal had gespeeld.”

‘Wát een mooie kerel’

Jonker besluit: “Derksen is inmiddels dik in de zeventig. Volgend jaar maakt hij zich al 25 jaar druk om ene Andries Jonker. Dat vind ik ongelooflijk. Maar ik zal je vertellen, ik reed ’s nachts een keer naar huis en heb toen een uur ademloos zitten luisteren naar zijn radioprogramma. Hij sprak zo warm en enthousiast over die artiesten en de muziek. Wat een mooie kerel, man. Echt! Blijkbaar zit daar zijn échte liefde en passie.”

TIP: De beste odds op voetbalwedstrijden vind je bij Unibet!

Jonker is een prima trainer

  • Eens
  • Oneens
184+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie