‘Grote ontwikkeling: toptransfer Cody Gakpo’

Foto: ‘Grote ontwikkeling: toptransfer Cody Gakpo’

Manchester United gaat opnieuw een poging ondernemen om Cody Gakpo los te werken bij PSV. De Engelse topclub hoopt tijdens het WK al een serieuze doorbraak te realiseren.

Volgens The Daily Mail heeft Manchester United deze week besloten om door te pakken. De Premier League-gigant wil zo snel mogelijk in gesprek met de steraanvaller van PSV (23). Er is wel één probleem: hij is momenteel met het Nederlands elftal actief op het WK, met vrijdagavond de halve finale als inzet tegen Argentinië.

De Britse tabloidkrant noemt Gakpo de topkandidaat na het vertrek van de veelbesproken Cristiano Ronaldo. Naar verluidt staat de Oranje-international zelf open voor een overstap naar Manchester United. Dat was in de zomer ook al het geval, maar destijds bleek zijn komst onhaalbaar door de megadeal van Antony.

Gakpo koos afgelopen zomer uiteindelijk voor een langer verblijf bij PSV. Zijn voorkeur ging de afgelopen tijd uit naar een transfer in de zomer van 2023, maar na zijn sterke WK-prestaties overweegt hij zijn status al in januari te verzilveren. The Daily Mail linkt hem aan een prijskaartje van circa zestig miljoen euro.

Het is onduidelijk of United daadwerkelijk een megabedrag wenst te betalen voor Gakpo. Wel is er financiële ruimte ontstaan door het vertrek van Ronaldo, wiens contract werd ontbonden.

Maakt Gakpo de 1-0 tegen Argentinië?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet hij deze kans pakken?

  • Ja
  • Nee
799+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie