‘Grote Feyenoord-transfer aanstaande’

Foto: ‘Grote Feyenoord-transfer aanstaande’

Feyenoord staat momenteel derde op twee punten van koploper Ajax en is volop in de race voor Europese overwintering. Toch lijkt trainer Arne Slot in januari een nieuwe speler te willen toevoegen aan de selectie.

Voetbal International schrijft: “Onder Arnesen was juist november de tijd waarin de koppen bij elkaar werden gestoken richting de winter-window. Nu neemt niemand dit initiatief. Dat duidt erop dat Feyenoord al lijkt te weten welke speler moet komen. Het kan niet anders of de club gaat nog maar eens een poging wagen Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. Feyenoord weet namelijk: die club móét verkopen, het liefst al in de winter.”

Daar voegt VI aan toe: “Arne Slot zou Zerrouki graag toevoegen aan zijn selectie. Daarmee heeft hij er een echte controleur bij die Feyenoord in zijn ogen weer wat sterker maakt. Nu nog een speler met exceptionele kwaliteiten die vanuit het niets een wedstrijd kan beslissen en de club doet echt mee om de titel. Maar zo simpel is het niet. Zulke spelers zijn voor Feyenoord nog steeds niet te betalen. Steven Berghuis en Luis Sinisterra waren de laatsten.”

Opvolger Arnesen

Na het vertrek van Frank Arnesen heeft Feyenoord geen technisch directeur meer. Over die vacature schrijft het medium: “De naam van Earnest Stewart wordt heel zachtjes gefluisterd in en rond De Kuip, maar de kans is groter dat Feyenoord geen technisch directeur meer aanstelt. Wel een manager technische zaken die verantwoordelijkheid aflegt bij de directeur.”

TIP: Wint Feyenoord bij Sturm Graz? Win twee keer je inleg via Unibet!

Komt hij alsnog naar Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1963+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie