Gomes: “Hoop dat PSV kampioen wordt”

Soccernews

Heurelho Gomes kwam zondag op bezoek in De Koel om de wedstrijd tussen VVV-Venlo en zijn oude club PSV te bekijken. De Braziliaanse doelman hoopt dat de Eindhovenaren nog kampioen worden.

Gomes had het naar zijn zin in Venlo, waar hij PSV met 2-4 zag winnen. “Het was een leuke dag voor mij. Ik denk dat PSV de wedstrijd domineerde. In de laatste vijftien minuten probeerde VVV-Venlo wel wat druk te zetten, maar PSV, of eigenlijk wij, controleerden de wedstrijd. Ik wens iedereen succes in de strijd om het kampioenschap en hoop dat PSV zo hoog mogelijk eindigt”, vertelt de doelman die in vier seizoenen bij de Brabanders ook vier keer kampioen werd.

Dit zal niet de laatste keer zijn dat Gomes langs is geweest bij PSV. “Ik zal blijven terugkeren bij PSV, het is mijn thuis. Ik heb het in Eindhoven ook moeilijk gehad, maar het belangrijkste is dat de fans, de club en mijn vrienden van hier in mijn hart zitten.” De 29-jarige keeper speelt nu bij het Engelse Tottenham Hotspur, waar hij een zwakke start kende. “Ja, het gaat beter nu. Zeker in vergelijking met de beginperiode. Ik denk dat we van die mindere periode af zijn. Het team speelt in ieder geval een stuk beter op dit moment”, besluit Gomes.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie