Goed nieuws show in Rotterdam: ook Trauner verlengt bij Feyenoord

Foto: Goed nieuws show in Rotterdam: ook Trauner verlengt bij Feyenoord

Feyenoord heeft de volgende belangrijke slag geslagen. Na Lutsharel Geertruida zette ook Gernot Trauner zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij de Rotterdammers. De Oostenrijkse stopper verlengde tot medio 2026.

Trauner verlengt tot zomer van 2026

Het is deze dagen een goed nieuws show bij de Rotterdammers. Donderdag werd de kwartfinale van de Europa League bereikt door een klinkende overwinning op Shakhtar Donetsk (7-1). Zondag won de ploeg van Arne Slot voor het eerst sinds 2015 in Amsterdam van Ajax, en deed zo geweldige zaken in de strijd om de landstitel. Tussendoor had Geertruida zijn contract verlengd in De Kuip, nu breekt ook Trauner zijn verbintenis open.

“Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie”, begint Trauner dinsdag op de clubwebsite. “Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me. Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing.”

“Nog lang niet klaar met dromen”

Nadat Trauner in 2021 overkwam van LASK Linz groeide hij al snel uit tot steunpilaar en publiekslieveling in Rotterdam-Zuid. Recent kampte hij met een blessure, maar inmiddels is de Oostenrijker helemaal terug. “We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club.”

Maakt Trauner een goal tegen Azerbeidzjan?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je hem nog jaren blijven bij Feyenoord?

  • 100%!
  • Nee, dat verwacht ik niet
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie