“Zo’n Van der Vaart… Het ging helemaal nergens over”

Foto: “Zo’n Van der Vaart… Het ging helemaal nergens over”

René van der Gijp heeft maandagavond in Vandaag Inside uitgehaald naar Rafael van der Vaart. Volgens eerstgenoemde maakte de voormalig Oranje-ster een geïrriteerde indruk in Studio Voetbal.

Oud-Ajacied reageert fel na Klassieker

Van der Vaart noemde de zege van Feyenoord op Ajax (2-3) ‘dik verdiend’, maar gaf ook aan dat er qua potentieel niets bijzonders rondloopt bij de Eredivisie-koploper. “Zo’n Van der Vaart… Het ging helemaal nergens over”, reageert Van der Gijp. “Op zich is het wel grappig als je voor Ajax bent. Hij had er gewoon de tering in dat Feyenoord van Ajax won. Dat kan als analist natuurlijk niet, hè.”

“Eigenlijk zei hij min of meer dat Feyenoord een kutelftal heeft, maar met Arne Slot wel een hele goede trainer. Dat is natuurlijk niet waar, dat is ab-so-luut niet waar!”, aldus Van der Gijp, die een specifiek voorbeeld aandraagt. “Dat Van der Vaart dan zegt dat Slot de enige trainer in Europa is die Hartman zou wisselen… Dat had echt iedereen gedaan.”

Van der Vaart gaat los

In het praatprogramma van de NOS liet Van der Vaart weten: “Alle spelers van Feyenoord zijn prima spelers, maar er zal er geen één bij Real Madrid, Barcelona of de grote clubs belanden. (…) Tuurlijk ben ik geïrriteerd! Als je net als Ajax een paar jaar geleden bijna de finale van de Champions League hebt gespeeld en je hebt zoveel miljoenen op de bank en haalt spelers waarvan je zegt: ‘Jeetje mina hey!”

Wint Oranje bij Frankrijk?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Gijp?

  • Ja
  • Nee
1248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie