Genee pikeert Seedorf: “Helemaal geen zin om hierover te praten!”

Foto: Genee pikeert Seedorf: “Helemaal geen zin om hierover te praten!”

Wilfred Genee heeft het bloed onder de nagels vandaan gehaald bij Clarence Seedorf. In Veronica Offside probeerde de presentator dingen uit het verleden op te rakelen, maar daar had de oud-international absoluut geen zin in. Seedorf reageerde dan ook gepikeerd op enkele vragen van Genee.

Wilfred Genee clash met Clarence Seedorf tijdens Veronica Offside

Genee wilde het onder meer hebben over het gegeven dat Seedorf niet meer werd opgeroepen voor het Nederlands elftal, dat destijds onder leiding van Marco van Basten stond. Bij Van Basten was Seedorf niet meer in beeld, waardoor hij het WK van 2006 en het EK van 2008 misliep.

“Als je terugkijkt naar jezelf, zou je het dan nooit iets anders hebben aangepakt? Bijvoorbeeld de communicatie met Marco van Basten of andere trainers”, waarmee Genee al vragen het onderwerp aansneed. Het zorgde direct voor een andere toon bij Seedorf. “Ik zit ineens in een hele andere show. Ik heb eigenlijk helemaal niks meer aan dit soort gesprekken…”

Seedorf hekelt Xavi Simons-vergelijking

In de uitzending werd ook al een vergelijking gemaakt met Xavi Simons, die ook bij zijn club goed rendeert, maar bij Oranje nog niet. Dat bleek ook bij Seedorf het geval, maar de oud-middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale bleek geen trek te hebben om over Simons te praten. “Dat ga ik niet via de televisie doen. Als ik met Xavi wil praten, dan praat ik wel direct met hem.”

Seedorf stelde helemaal geen zin te hebben om over dingen uit het verleden te praten. “Moet ik gaan reageren op dingen die men schrijft? Ik heb zóveel te zeggen over dit soort dingen, maar volgens mij is het nu laat. Ik ga het je nog een keer zeggen: ik zit hier niet om over dit soort dingen te praten. Als je de koers wil veranderen, kan je hem nu veranderen. Ik heb helemaal geen zin om hierover te praten.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Eens met Seedorf?

  • Ja, hij hoeft niet over die zaken te praten
  • Nee, hij had er best wat over kunnen zeggen
400+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie