Feyenoord strikt ‘één van de besten van de Eredivisie’: “Past er beter dan bij PSV”

Foto: Feyenoord strikt ‘één van de besten van de Eredivisie’: “Past er beter dan bij PSV”

Journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost denkt dat Feyenoord en Ramiz Zerrouki zomaar eens een ‘match made in heaven’ kan gaan worden. Na dit seizoen verruilt de middenvelder FC Twente voor zo’n acht miljoen euro voor de Eredivisie-koploper.

‘Zerrouki één van de beste voetballers in de Eredivisie’

“Nou, ik had op een gegeven moment het idee dat PSV een geduchte kandidaat zou worden”, doelt Van Wissing in de podcast De Oosttribune op de interesse van de Eindhovenaren in de Algerijn. “Maar Zerrouki was er zelf heel duidelijk over: hij wilde naar Feyenoord. Zij hebben het vertrouwen ruim een jaar gehad en ze hebben ook altijd goed contact gehouden.”

“Ik denk dat hij een heel verstandige keuze maakt en de weg der geleidelijkheid gaat nemen. Misschien is Feyenoord wel zijn plafond, maar dan is dat nog een hele mooie club voor hem. Ik vind het in ieder geval verstandig dat hij niet voor een buitenlands avontuur kiest. Twee jaar heeft hij echt heel goed gepresteerd en ik vind het echt één van de beste voetballers in de Eredivisie.”

‘Zerrouki past beter bij Feyenoord dan bij PSV’

“Hij kan daar zichzelf verder ontwikkelen. Ook vind ik Feyenoord, qua bal afpakken en de intensiteit die Feyenoord aan de dag legt, ook beter bij hem passen dan PSV”, aldus Van Wissing tot slot.

RKC Waalwijk
Twente
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 mei 2023 14:28.

Eens met Van Wissing?

  • Ja
  • Nee
3533+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie