Feyenoord slaat slag met openbreken contract Sinisterra

Foto: Feyenoord slaat slag met openbreken contract Sinisterra

Luis Sinisterra heeft zijn nabije toekomst aan Feyenoord verbonden. De Rotterdammers lichten de optie in zijn contract om dat met twee seizoenen te verlengen. Hierdoor ligt de 21-jarige aanvaller nu vast tot medio 2023. Feyenoord bevestigde het nieuws via de officiële kanalen.

Sinisterra verruilde in de zomer van 2018 Colombia voor Nederland. In zijn eerste seizoen kwam de jeugdinternational weinig aan de bak, maar de jaargang erna bewees hij wel zijn waarde. Sinisterra drukte steeds meer zijn stempel in de wedstrijden en was belangrijk met vijf goals en vier assists in de Eredivisie. Sinds februari dit jaar is er een kink in de kabel gekomen door een zware knieblessure, waarvan hij nog altijd herstellende is. Desondanks wilde Feyenoord maar wat graag zijn contract openbreken.

“Het is een lange weg naar herstel voor Luis geweest die, gelukkig voor hem en voor ons, nu bijna ten eind einde is. Ondanks dat het zwaar was, is hij de afgelopen maanden nooit gestopt met lachen. Met het lichten van de optie in zijn contract willen we ons vertrouwen naar hem uitspreken en hem belonen”, zegt technisch directeur Frank Arnesen op de clubsite.

“Al moet de grootste beloning na al dat harde werken straks nog komen met een succesvolle terugkeer op het veld”, vervolgt de Deen. “We hebben er alle vertrouwen in dat hij sterker terugkomt en hier nog een heel mooie toekomst tegemoet gaat. Niet voor niets hebben we ook al met elkaar afgesproken binnen niet al te lange termijn ook te gaan praten over een nog langere verbintenis.”

Zie je hem de komende jaren doorgroeien naar een Europese topclub?

  • Ja, hij heeft die potentie
  • Dat betwijfel ik…
114+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie