Feyenoord O19 vanaf de stip langs Atlético Madrid O19

De talenten van Feyenoord hebben een late overwinning geboekt op Atlético Madrid. De Spanjaarden kwamen in de eerste helft op voorsprong vanaf elf meter, maar zagen de Rotterdammers datzelfde kunststukje herhalen in de tweede helft bij de gelijkmaker. In blessuretijd mocht Feyenoord nogmaals aanleggen vanaf de stip en bezorgde Jaden Slory de Rotterdammers zelfs nog de drie punten. Daardoor blijft Feyenoord koploper met zes punten uit twee duels.

Strafschoppen geven de doorslag voor Feyenoord

In de eerste helft kwam Feyenoord op een ongelukkig moment op een 1-0 achterstand. Op slag van rust kreeg Atlético een strafschop na een onhandige overtreding van Givairo Read. Het buitenkansje werd vervolgens feilloos benut door Adrian Niño.

In de tweede helft was het de beurt aan Feyenoord om te laten zien dat men ook trefzeker kan zijn vanaf de stip. Halverwege de tweede helft werd Antoni Milambo gevloerd in het strafschopgebied, waarna de middenvelder zelf de gegeven penalty benutte.

In blessuretijd mocht Feyenoord nogmaals aanleggen van de stip en ook nu pakten de Rotterdammers het cadeautje uit. Jaden Slory faalde niet en schoot zo zijn ploeg naar een 1-2 overwinning.

Zie jij Feyenoord O19 doorgaan in hun poule?