Feyenoord liep blauwtje bij AZ-steunpilaar

Foto: Feyenoord liep blauwtje bij AZ-steunpilaar

Feyenoord gaat komende zondag op bezoek bij concurrent AZ. In de zomer probeerden de Rotterdammers nog oude bekende Jordy Clasie weg te kapen uit Alkmaar, zo bevestigt trainer Arne Slot vandaag in het Algemeen Dagblad.

Alvorens Clasie zijn contract bij AZ besloot te verlengen, was hij nog transfervrij op te pikken. Slot erkent dat Feyenoord hem (een bescheiden) aanbieding heeft gedaan. “Iedereen weet dat ik een fan van de voetballer Jordy Clasie was en nog steeds ben.”

Andere mensen bij Feyenoord – alsook de supporters – waren echter niet overtuigd van een hereniging met Clasie. “Nee, daar gingen de handen toen niet massaal voor op elkaar. Dat had te maken met het feit dat zijn tweede periode bij de club geen succes was geworden. Hij was gewoon niet echt fit geweest.”

‘Misschien wel beter dan hij ooit was’

In 2019 haalde Slot Clasie nog naar AZ, vanaf Southampton. “Hij was transfervrij en ik belde hem tijdens zijn vakantie op Ibiza zo vaak, omdat hij echt topfit moest worden.” Dit seizoen is Clasie een cruciale pion bij de huidige Eredivisie-koploper. “Bij AZ is hij vervolgens langzaam weer naar zijn oude niveau gekropen en als je hem nu ziet spelen zie je gewoon wekelijks een uitstekende Clasie. Misschien wel beter dan hij ooit was? Dat zou kunnen, hij laat het in elk geval keer op keer zien.”

TIP: 3.80x je inleg als AZ en Feyenoord zondag gelijkspelen tegen elkaar!

Clasie zou een versterking zijn geweest voor dit Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie