‘Feyenoord helpt Ajax en PSV aan Champions League-tickets’

Foto: ‘Feyenoord helpt Ajax en PSV aan Champions League-tickets’

Feyenoord heeft opnieuw uitstekende zaken gedaan voor Nederland met het oog op de Europese coëfficiëntenranglijst. Door de overwinning van de Rotterdammers op Marseille pakte Nederland pure winst voor op de UEFA-lijst.

Nederland kan verder inlopen op nummer zes Portugal, omdat de Portugezen al hun deelnemers kwijt zijn in de Europese toernooien. Gezien Feyenoord nog in het Conference League-toernooi zit kan men punten blijven sprokkelen. Met de overwinning op Marseille pakte Feyenoord voor Nederland weer 0,4 punt erbij. Met de huidige prestaties in Europa doen alleen Liverpool en Manchester City het nog beter qua totaal aantal punten over het lopende seizoen. De Engelsen pakten respectievelijk dertig en 27 punten, terwijl de teller van Feyenoord op 26,5 punten staat.

Inlopen op Frankrijk

Overigens kan Nederland ook nog verder inlopen op nummer vijf Frankrijk. De Fransen hebben dit seizoen nog wel een behoorlijke voorsprong op Nederland, maar vanaf volgend seizoen is dit verschil overbrugbaar voor Nederland. De overwinning op Marseille heeft Nederland al wat dichterbij gebracht en een goed resultaat in Marseille betekent dat plaats vijf echt heel dichtbij komt. Die plek geeft net als plek zes recht op twee rechtstreekse tickets voor de Champions League, maar levert ook twee vaste tickets op voor de Europa League. 

TIP: Wint Feyenoord ook de returnwedstrijd? Win 2.95 keer je inleg bij Circus!

 

Gaat Nederland ook nog plek vijf veroveren ten koste van Frankrijk?

  • Ja
  • Nee
1059+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie