‘Feyenoord-gevaar op zondag’

Foto: ‘Feyenoord-gevaar op zondag’

De interlandperiode is al weer bijna achter de rug (momenteel spelen Spanje en Portugal nog tegen elkaar in de Nations League) en dus kunnen we ons weer gaan focussen op het clubvoetbal. In het aankomende weekend komt de voltallige Eredivisie in actie.

Ajax speelt thuis tegen Go Ahead Eagles, PSV neemt het uit op tegen SC Cambuur en Feyenoord gaat op bezoek bij NEC Nijmegen. In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl voorspelt Aad de Mos een zware kluif voor de Rotterdammers: “Feyenoord gaat natuurlijk naar NEC en dat kan weleens gevaarlijk zijn, in Nijmegen. Dat is geen makkelijke tegenstander om tegen te spelen, al heeft Feyenoord natuurlijk wel wat recht te zetten na de toch wel zwakke wedstrijd tegen PSV, met de kwaliteiten die ze hebben…”

Ajax en PSV gaan volgens De Mos wel winnen van hun tegenstanders: “Wat mij betreft wordt het appeltje-eitje voor PSV, ondanks het kunstgras. PSV heeft natuurlijk nog het goede gevoel van de wedstrijd tegen Feyenoord.” En Ajax heeft óók wat recht te zetten: “Na de zeperds tegen Liverpool en AZ, dus dat is ook een één.”

Als laatste neemt hij FC Groningen-AZ onder de loep: “AZ moet niet de kinderlijke fout maken die ze altijd maken. Dat ze te lang de polonaise hebben gelopen bij de bakker en de slager (na de overwinning op Ajax, red.). Nu die lijn doortrekken en niet struikelen over Groningen.”

TIP: Verdien 2.75 keer je inleg als PSV de Eredivisie-schaal wint!


Twee Viertje met Aad 

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een podcast van SoccerNews.nl: Twee Viertje met Aad. In de podcast, waarvan het tweede seizoen inmiddels afgetrapt is, laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over het laatste voetbalnieuws, actuele wedstrijden en natuurlijk randzaken!

Mooie duels?

  • Vind ik wel
  • Mwah…
272+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie