‘Feyenoord dreigt mis te grijpen’

Foto: ‘Feyenoord dreigt mis te grijpen’

Feyenoord hoopt binnen een afzienbare tijd een veelbelovende middenvelder aan de selectie toe te voegen. Arne Slot en Dennis te Kloese lijken in die strijd echter de toptarget te moeten laten schieten, zo meldt 1908.nl.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vervanger van Bullaude

De Rotterdammers namen deze maand tijdelijk afscheid van Ezequiel Bullaude, die naar Boca Juniors vertrok om meer speelminuten op te doen op het hoogste niveau. Slot gaf de technisch directeur toestemming om de transfer rond te maken, met de afspraak dat Te Kloese een nieuw talent aan de selectie zou toevoegen.

Het was de bedoeling dat Luka Stojković deze taak op zich zou nemen. In de clubkleuren van NK Lokomotiva Zagreb maakte hij zijn eerste meters op het hoogste niveau en liet de 19-jarige middenvelder zich zien. Dat was de scouting van Feyenoord eveneens opgevallen, waardoor de club hem graag binnen wilde halen.

Verkeerde inschatting Feyenoord

Naar alle waarschijnlijkheid komt Feyenoord echter te laat. Dinamo Zagreb heeft namelijk met zijn huidige werkgever al een akkoord bereikt over een transfer. De Kroaten leggen 3 miljoen euro neer, wat met bonussen verder kan oplopen. Bovendien dwong NK Lokomotiva Zagreb een doorverkooppercentage van 10 procent af.

Naar verluidt vindt het talent het nog te vroeg om een overstap naar het buitenland te maken en ziet hij Feyenoord dan ook niet als reële optie. Over het salaris dat Dinamo Zagreb hem biedt, is hij daarnaast zeer tevreden. Slot en Te Kloese lijken daarom snel de focus te moeten verleggen naar een andere speler.

Komt Stojkovic naar Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
2694+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie