‘FC Barcelona geeft Atlético-transfer Depay nieuwe wending’

Foto: ‘FC Barcelona geeft Atlético-transfer Depay nieuwe wending’

Memphis Depay staat voor een transfer naar Atlético Madrid, maar FC Barcelona wil de aanvaller niet zonder slag of stoot laten gaan. De Catalanen zouden de Madrilenen nu een ultimatum hebben gesteld om ter zake te komen.

Het Spaanse SPORT meldt dat Atlético snel over de brug moet komen om Depay binnen te halen. Daarbij wil Barcelona geld zien voor de Oranje-international of een ruildeal met Yannick Carrasco. Laatstgenoemde zou wel open staan voor een overgang naar Camp Nou.

De Madrilenen zouden volgens Mundo Deportivo een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Depay over een contract tot medio 2025. Atlético moet nu nog tot een overeenstemming zien te komen met Barcelona, maar lijkt voorlopig niet van plan om een transfersom op tafel te leggen voor de Nederlander. Ook een ruildeal leek geen optie, maar nu Barcelona een ultimatum heeft gesteld komt daar mogelijk toch verandering in.

Dissonant Depay

Barcelona zou in ieder geval graag snel af willen van Depay. Volgens Barcelona-watcher Gerard Romero is Depay een dissonant in de kleedkamer van Barcelona en zou hij niet goed overweg kunnen met zijn teamgenoten. Dat heeft volgens de voetbaljournalist te maken met de opstelling van de Oranje-international in aanloop naar het WK. In die periode was de spits geblesseerd, maar Depay maakte ook geen enkele aanstalten meer om nog in actie te komen voor Barcelona. Dat zou tegen het zere been hebben gestoten van veel spelers, waardoor de aanvaller zich onmogelijk heeft gemaakt in de Barcelona-kleedkamer

Gaat Depay deze transferperiode nog naar Atlético?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
262+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie