‘Exit voor groot PSV-talent’

Foto: ‘Exit voor groot PSV-talent’

PSV heeft nog altijd geen duidelijkheid gekregen van Isaac Babadi. De Eindhovenaren willen graag verlengen met de talentvolle middenvelder, maar het Eindhovens Dagblad meldt dat het achttienjarig talent nog altijd geen beslissing heeft genomen over het voorgelegde contractvoorstel.

Babadi houdt PSV in wachtkamer

PSV en het management van Babadi zijn al geruime tijd in gesprek over een nieuw contract. De koploper van de Eredivisie heeft de middenvelder een contractvoorstel gedaan om bij te tekenen tot medio 2028, maar heeft nog altijd geen krabbel van Babadi. Verlengt het talent niet, dan loopt hij komende zomer transfervrij de deur uit. Dat scenario wil PSV graag zien te voorkomen, maar ‘Babadi kijkt de situatie nog steeds aan en heeft nog geen definitief ‘ja’ laten horen’ weet het Eindhovens Dagblad.

Babadi zou niet altijd de waardering hebben gevoeld binnen PSV, dat nu hoopt de middenvelder alsnog te kunnen overtuigen. Volgens het Brabants medium heeft de clubleiding van PSV ‘hem en zijn management recent nog eens duidelijk gemaakt dat Babadi wordt gezien als een enorm talent en dat zijn ontwikkeling eerder niet altijd goed is ingeschat’. Wel wordt er gesteld dat PSV niet eeuwig blijft wachten en op financieel gebied tot het uiterste wil gaan.

Voor Babadi is er veel belangstelling vanuit het buitenland, waar hij ook veel meer kan verdienen. De middenvelder kende dit seizoen een flitsende start in Eindhoven, maar verdween daarna al snel naar de achtergrond. Babadi heeft enorme concurrentie op de positie van aanvallende middenvelder en werd voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle zelfs buiten de selectie gelaten door Peter Bosz.

Verwacht jij dat Babadi bij PSV blijft?

  • Ja
  • Nee
2717+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie