Eredivisie-subtoppers proberen oud-Ajacied te verleiden tot terugkeer

Foto: Eredivisie-subtoppers proberen oud-Ajacied te verleiden tot terugkeer

Marvin Zeegelaar heeft nog geen club gekozen voor volgend seizoen, maar hoeft over interesse niet te klagen. De transfervrije verdediger heeft serieuze aanbiedingen ontvangen van twee Nederlandse clubs, twee Italiaanse clubs en Apoel Nicosia uit Cyprus. Dat melden betrouwbare bronnen aan SoccerNews.nl.

In 2011 verliet Zeegelaar Ajax als jonge vleugelaanvaller voor een lange tocht door Europa. Tijdens zijn jaren in Spanje, Engeland, Turkije, Portugal en Italië onderging hij een metamorfose tot linkercentrale verdediger. In die hoedanigheid kan hij terugkeren naar de Eredivisie. Er zijn namelijk twee Nederlandse ploegen die zich bij de 33-jarige Amsterdammer hebben gemeld met concrete interesse. Het gaat om twee clubs die normaal gesproken in de subtop eindigen.

Zeegelaar heeft ook de optie om in Italië te blijven, waar hij de laatste vier jaar onder contract stond bij Udinese. Een club uit de Serie A heeft belangstelling getoond, terwijl een ploeg uit de Serie B hem liever vandaag dan morgen vastlegt. Zij hebben concurrentie van Apoel Nicosia, één van de topclubs op Cyprus. Daar zou de oud-Ajacied een kans hebben om Europees te spelen. Apoel is met KAA Gent in strijd om kwalificatie voor de Conference League. De heenwedstrijd in België werd met 2-0 verloren.

De verwachting is dat Zeegelaar snel een beslissing gaat nemen. Hij gaf eerder in een interview met SoccerNews.nl aan dat hij niet dezelfde fout wil maken als vorig jaar zomer. Precies een jaar geleden was hij ook transfervrij en liet hij ontvangen aanbiedingen te lang liggen. Het gevolg was dat hij een half jaar zonder club zat en uiteindelijk halverwege het seizoen terugkeerde naar Udinese.

Moet Zeegelaar terugkeren naar Nederland?

  • Ja, mooi moment!
  • Nee, beter in het buitenland blijven.
624+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie