‘Enorm hoofdpijndossier voor Ten Hag’

Foto: ‘Enorm hoofdpijndossier voor Ten Hag’

Manchester United speelde donderdagavond met 1-1 gelijk tegen Chelsea. Het enige doelpunt van United kwam op naam van Cristiano Ronaldo. De 37-jarige Portugees bleek daarmee weer eens van grote voor The Red Devils, maar Roy Keane voorziet problemen voor Erik ten Hag.

In de Sky Sports podcast van Gary Neville liet Keane weten dat Ronaldo Ten Hag de nodige kopzorgen geeft. “Ik denk dat Ten Hag een slapeloze nacht heeft. Als je een speler in de selectie hebt die zoveel scoort, moet je hem gebruiken. Maar Ronaldo wil elke week, week in en week uit, spelen.” De voormalig speler van United denkt echter dat de leeftijd van Ronaldo parten gaat spelen. “Ronaldo is alleen gelukkig als hij alles speelt. We zagen toen er wat blessures waren, dat Ronaldo dolgraag wilde spelen. Dit kan het probleem worden voor Ten Hag.”

Tijd om over toekomst Ronaldo te praten

United-trainer Ralf Rangnick wilde nog niet vooruitlopen op de toekomst van zijn sterspeler. “Het is belangrijk om uit te vinden wat Ronaldo zelf wil. Maar dit is iets waar we over moeten praten. Samen met Erik, het bestuur en ikzelf. Maar tijd om met Erik hierover te spreken hebben we nog niet gehad.” Ronaldo staat dit seizoen alweer op zeventien doelpunten in de Premier League en is met name de laatste weken erg op dreef. De Portugees scoorde acht keer in zijn laatste vijf competitiewedstrijden.

TIP: Scoort Ronaldo tegen Brentford? Pak 2.00 keer je inzet bij Circus!

Moet Ten Hag volgend seizoen Ronaldo altijd opstellen?

  • Ja
  • Nee
66+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie