Emmen op rozen in Breda door helpende hand thuisploeg

FC Emmen nam tijdens het heenduel van de promotie/degradatie-play-offs al in de eerste helft een comfortabele voorsprong op bezoek bij NAC Breda. Halverwege het eerste bedrijf kwam de ploeg uit Drenthe voor, net voor rust boden de Brabanders de helpende hand.

Emmen komt op 0-2 voorsprong

Na 24 minuten zette de Eredivisionist een goede aanval op aan de rechterkant. Jari Vlak trok terug richting Lorenzo Burnet, die op de rand van het strafschopgebied stond te wachten. Met een geplaatste schuiver in de verre hoek mikte de verdediger raak.

Blunderende doelman

De marge werd zes minuten voor de pauze verdubbeld. Mark Diemers legde een vrije trap op het hoofd van de inlopende Ole Romeny, die binnenknikte: 0-2. Doelman Pepijn van de Merbel, die de geschorste Roy Kortsmit verving, tastte volledig mis.

Voorlopig blijft de 0-2 tussenstand op het scoreboard staan. Kan NAC zich nog een keer oprichten?

Wordt het nog 1-2?