Eeuwige spijt: deze Real-fans missen historische comeback (?)

Foto: Eeuwige spijt: deze Real-fans missen historische comeback (?)

Real Madrid verbaasde gisteren opnieuw de hele voetbalwereld. De Koninklijke sleepte tegen Manchester City in extremis een verlenging uit de brand met twee late goals van Rodrygo. In die verlenging gingen de Spanjaarden erop en erover via een penalty van Karim Benzema. Dolle vreugde bij de thuisfans, maar sommigen waren het geloof in een goede afloop schijnbaar al verloren. 

Enkele supporters van Real Madrid verlieten namelijk al vroegtijdig het stadion bij een 0-1-stand voor City. Zij rekenden duidelijk niet meer op een comeback, maar hun ploeg verwezenlijkte nog maar eens het onmogelijke. Dat moesten de fans in kwestie wel van buiten het stadion volgen op hun telefoon. Ze mochten het stadion niet meer in van de security. Een kapitale blunder. 

De fans misten een historisch moment, maar mogen wel opnieuw uitkijken naar een CL-finale. Daarin ontmoet Real het Liverpool van Jürgen Klopp, dat Villarreal uit het kampioenenbal kegelde. Een prachtige affiche om naar uit te kijken. De finale wordt op 28 mei afgewerkt in het Stade de France in Parijs. 

Nummer veertien

Real hoopt de Beker met de Grote Oren nog maar eens te winnen. Dat zou al voor de 14de keer zijn in de geschiedenis van de club. Een absoluut record. Liverpool op zijn beurt kan de belangrijkste Europese trofee voor de 7de keer op zak steken. Pikant detail: in het seizoen 2017-2018 stonden beide clubs al eens tegenover elkaar in de finale. Real zegevierde toen met 3-1.

TIP: De quotering op winst Real tegen Atlético staat momenteel op 3.55. Nieuwe spelers pakken €250 bonus bij Circus!

Hadden ze maar niet eerder weg moeten gaan?

  • Ja, eigen schuld
  • Nee, wel heel zuur dit
69+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie