ED noemt drie opties als nieuwe spits PSV

Foto: ED noemt drie opties als nieuwe spits PSV

Er gaat komende transferzomer een hoop gebeuren bij PSV, dat is wel zeker. Zo moet er onder meer een nieuwe spits bij gaan komen in het Philips Stadion, aangezien Eran Zahavi vrijwel zeker vertrekt.

Volgens het Eindhovens Dagblad ‘moet er een wonder gebeuren, wil de Israëliër blijven’. Of beter gezegd: dan zou Zahavi met een enorm gereduceerd salaris genoegen moeten nemen in een nieuwe verbintenis. Meer voor de hand ligt, na alles wat er gebeurd is, een terugkeer naar Israël. Ook Brazilië wordt als potentiële nieuwe bestemming genoemd.

En dat laatste geldt ook voor Carlos Vinícius; Botafogo en Flamengo zouden hem terug naar zijn geboorteland willen halen. PSV huurt Vinícius in principe ook komend seizoen van SL Benfica, maar na een toch ietwat teleurstellend eerste seizoen ligt een vroegtijdige breuk voor de hand.

Weghorst/De Jong

Ook Maximiliano Romero vertrekt vermoedelijk bij PSV in de zomer; de door blessures achtervolgde Argentijn ligt immers nog maar één jaar vast. Het ED schrijft dat Wout Weghorst voor PSV ‘zeker op het lijstje staat, maar niet de topkandidaat is’. Luuk de Jong lijkt nog even in Spanje te willen blijven, Sam Lammers is vooralsnog geen optie nadat hij eventjes geleden nog als ‘contractrebel’ vertrok bij PSV.

Zirkzee

Tot slot valt de naam van Joshua Zirkzee nog. Hij kent een goed seizoen op huurbasis bij RSC Anderlecht, maar Bayern München wil zeker tien miljoen euro voor de aanvalsleider van Jong Oranje en dat is PSV vermoedelijk te gortig.

TIP: Scoren PSV en Willem II meer dan 4 doelpunten? Pak 2.75 keer je inzet! 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Joshua Zirkzee ???? (@zirkzee)

PSV moet voor Zirkzee gaan

  • Eens
  • Oneens
259+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie