Driouech zei ‘nee’ tegen deze buitenlandse clubs

Foto: Driouech zei ‘nee’ tegen deze buitenlandse clubs

Couhaib Driouech was op de meest recente Deadline Day onderwerp van een strijd tussen PSV en Feyenoord. Het kwam echter niet tot een deal, waardoor de aanvaller bij Excelsior bleef. Driouech had eerder al vier buitenlandse clubs afgezegd.

Excelsior-aanvaller Driouech genoot veel interesse tijdens winterse transferperiode

PSV was het meest concreet om Driouech te strikken, al had hij dus ook andere opties. “We hebben buitenlandse clubs afgezegd, omdat we liever in Nederland wilden blijven. De clubs kwamen uit Engeland, Frankrijk en Italië. Het ging om vier clubs: Lorient, Swansea City, Como en Lecce. Ik zag dat niet als juiste vervolgstap”, aldus Driouech bij Kick ‘t met op Ziggo Sport.

“Tegen PSV kun je geen nee zeggen”

De interesse van PSV kwam als een verrassing. “Dat was top, omdat we ervan uitgingen dat we bij Excelsior zouden blijven. Als zo’n club komt, kun je geen nee zeggen. Feyenoord kwam er daarna ook nog eens bij, waardoor het ineens een soap werd. Excelsior is er niet uitgekomen met PSV, omdat de club geen vervanger kon halen. Gelukkig heb ik het geloof dat het aankomende zomer gaat gebeuren. Misschien niet PSV, maar andere clubs.”

Driouech bleef uiteindelijk op Kralingen en strijdt richting het eind van het seizoen tegen degradatie. Excelsior staat slechts drie punten boven de nacompetitieplaats.

Had Driouech voor het buitenland moeten kiezen?

  • Vind ik wel
  • Nee, zitten geen geweldige clubs bij
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie