‘Driouech voor transferrecord naar PSV’

Foto: ‘Driouech voor transferrecord naar PSV’

PSV heeft Couhaib Driouech binnen. Dat melden clubwachters Rik Elfrink (ED) en Marco Timmer (VI). Excelsior krijgt zijn gewenste miljoenen voor de 21-jarige dribbelkoning. Volgens de journalisten betaalt PSV ongeveer 4,2 miljoen euro inclusief bonussen voor Driouech.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Bijna done deal: PSV heeft Driouech zo goed als zeker binnen’

PSV kan wel een linksbuiten gebruiken. Onlangs raakte Noa Lang opnieuw geblesseerd aan zijn hamstring en hij ligt er naar alle waarschijnlijkheid een flinke periode uit. Ondertussen ging PSV akkoord met een transfer van Yorbe Vertessen naar Union Berlin. Die deal leek nog even ketsen na de blessure van Lang, maar op deadlineday kwam er toch witte rook.

PSV zocht binnen de Eredivisie naar vervangers. Die waren er in de vorm van Driouech en Million Manhoef. De interesse in laatstgenoemde was echter snel weer over, bovendien vertrok hij naar het Engelse Stoke City. In Eindhoven bleef men werken aan een deal met Driouech. Met succes. Excelsior verlangde tegen de vijf miljoen euro voor de buitenspeler en dat gaat het ongeveer krijgen. Dat is een absoluut transferrecord voor de Kralingers.

Kaper op de kust

PSV lijkt dus de strijd om de handtekening van Driouech te winnen. Ook Feyenoord raakte geïnteresseerd in de speler van de stadgenoot nadat de transfer van de Uruguayaan Luciano Rodríguez niet doorging. De Rotterdammers zijn in de zoektocht naar een alternatief uitgekomen bij Bryan Gil van Tottenham Hotspur.

Driouech dribbelkoning

Met Driouech haalt PSV een echte dribbelaar binnen. De Marokkaan is na Johan Bakayoko van PSV de speler met de meeste betrokkenheid bij een doelpunt na een dribbel: 2 goals en 2 assists. De teller bij Excelsior staat dit seizoen voor hem op 4 doelpunten en 3 assists.

Gaat Driouech het maken bij PSV?

  • Ja
  • Nee
1405+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie