Driessen fileert Aké na interview: “Zó’n gelul”

Foto: Driessen fileert Aké na interview: “Zó’n gelul”

In navolging van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay heeft ook Nathan Aké ‘gelul’ losgelaten in een interview. Dat zegt journalist Valentijn Driessen, refererend aan een praatje waarin Aké stelde dat ‘het nu tijd is om meer van elkaar te eisen en het geloof krijgen dat we voor iets kunnen vechten’.

Valentijn Driessen hoort ‘gelul’ Nathan Aké aan

“Aké heb ik gisteren gezien. Alle respect voor die jongen, die heeft alles gewonnen. Hij zegt: goede groep, leuke groep. Maar dat zeggen we nu al drie toernooien achter elkaar”, reageert Driessen in de podcast Kick Off van De Telegraaf. “Dat zei Van Gaal ook al, dat zeggen ze allemaal. Nu zeggen ze dat ze eisen gaan stellen. Maar als je dan een keer kritisch bent of je stelt écht eisen, dan kan het allemaal niet. Ik vond het echt zo’n gelul. Die eisen moeten gewoon iedere keer zo hoog mogelijk worden gelegd.”

Een EK-titel vindt Driessen absoluut niet realistisch. “Die gaan ze niet halen, want ze hebben gewoon te weinig kwaliteit om die te halen. Ik word altijd moe en ineens moeten de eisen maximaal gesteld worden. Dat moet altijd, maar dat gebeurt niet. Dat gebeurt nooit. Stel nou dat er wat gebeurt, dan zijn er eerst de spelers die allemaal excuses aanbrengen en ook de coach. Er zijn in feite geen excuses. Met dit materiaal moet je dan gewoon de finale halen. Dat slappe gelul naar een toernooi toe, alleen maar om even vertrouwen met elkaar te tanken en het volk warm te laten lopen.”

Het was gelul van Aké

  • Eens
  • Oneens
440+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie