‘Donny van de Beek als ruilmiddel’

Foto: ‘Donny van de Beek als ruilmiddel’

Donny van de Beek vertrekt deze zomer linksom of rechtsom bij Manchester United, dat staat inmiddels toch wel vast? Zijn bestemming is nog volstrekt onbekend, maar er doen meer en meer verhalen de ronde over een mogelijke ruildeal, waarbij de oud-Ajacied dus als wisselgeld zou dienen.

‘Ruiltransfer met Donny van de Beek’

Allereerst worden The Red Devils momenteel hevig gelinkt aan André Onana, die zichzelf opnieuw uitgevonden heeft bij Internazionale, waar Samir Handanovic alleen nog maar op de bank zit. De Nerazzurri, die in de Champions League-finale ten onder gingen tegen het Manchester City van Pep Guardiola, vragen echter een flinke smak geld voor hun goalie, naar verluidt zelfs vijftig tot zestig miljoen euro.

Volgens The Daily Mail denken de Engelsen daarom aan een ruildeal, waarbij iemand als Van de Beek de omgekeerde weg zou kunnen bewandelen. Inter werd in 2021 én een maandje geleden al aan een transfer naar het Giuseppe Meazza gelinkt, omdat hij iemand als Marcelo Brozovic of Nicolò Barella. Zij laten Milaan mogelijk achter zich.

Van de Beek voor Timber?

Daarnaast wordt Van de Beek óók in verband gebracht met een terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA. Het lijkt er niet op dat technisch directeur Sven Mislintat van Ajax écht aan de voormalige publiekslieveling denkt, maar United zou een poging kunnen wagen om hem te gebruiken om de prijs die het moet betalen voor Jurriën Timber te drukken. De jonge centrumverdediger heeft ‘half Europa’ achter zich aanzitten (ook Arsenal en Bayern München), maar was een jaartje geleden in beeld op Old Trafford. Die belangstelling zouden The Red Devils binnenkort nieuw leven in kunnen blazen.

Welke transfer zie jij het meest zitten?

  • De eerste
  • De tweede
2646+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie