‘Doemscenario dreigt voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Doemscenario dreigt voor Wilfred Genee’

Het programma Veronica Offside lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. De kijkcijfers waren al niet hoog, maar het programma van presentator Wilfred Genee is nog verder gezakt. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp ziet dat het programma dan ook in de gevarenzone zit en stelt dat een ommekeer noodzakelijk is.

Dramatische kijkcijfers voor Veronica Offside

Nijkamp maakte via Instagram de dramatische kijkcijfers van het programma bekend. Slechts 147.000 mensen keken naar het programma met Genee, Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, wat in schril contrast staat met het succesvolle programma Vandaag Inside, dat de miljoen kijkers opnieuw aantikte.

“Succes met Vandaag Inside, maar om Veronica Offside heeft Wilfred Genee heel ernstige kijkcijferzorgen. Het ging al niet goed, maar gisteren was het echte kijkcijferhorror voor Wilfred, Andy en Wesley”, is de boodschap die Nijkamp op haar Instagram schrijft. De kijkcijferkoninging is enigszins verbaasd dat het zo erg tegenvalt. “Huh? Dat is wel heel weinig en het is de een na laagste score ooit. Oei. Alleen op 30 september 2022 scoorde de show nog lager: toen 137.000. Ongelooflijk laag, dus. Het programma wordt ook uitgesteld nauwelijks bekeken en zit dus echt in de gevarenzone.”

Mogelijk dat een verandering van tijdstip de kijkcijfers wel verder gaat opkrikken. Nijkamp meldde eerder al dat het programma vanaf volgende week vanaf 22.30 uur te zien is. “Als het ook daar niet beter scoort, zal de sponsor vermoedelijk overstappen naar De Oranjezondag, kan ik me zo voorstellen”, luidt het oordeel van Nijkamp.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kan Veronica Offside er beter mee stoppen?

  • Ja, kijk ik niet naar
  • Nee, kijk ik graag naar
1560+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie