‘Dit is de transfersom die Atlanta overheeft voor Guardado’

Foto: ‘Dit is de transfersom die Atlanta overheeft voor Guardado’

Kun je de Mexicaanse middenvelder Andrés Guardado nog dé sterspeler van de regerend landskampioen van de Eredivisie PSV noemen? Vorig seizoen was dit in ieder geval wel zo en de international van Mexico liet toen meermaals in de Champions League zien een leidersrol te hebben in Eindhoven. Deze voetbaljaargang loopt het nog niet zo lekker, maar dat heeft mogelijk ergens mee te maken …

De Mexicaanse en Amerikaanse media maken er namelijk op zaterdagavond melding van dat het verhaal rond Guardado en Atlanta United uit de Amerikaanse Major League Soccer nog steeds aan de orde van de dag is. Daarbij suggereert de website [i]Don Balon Mexico[/i] dat de Amerikanen in de winter weleens zaken zouden kunnen doen met Marcel Brands, de technisch manager van PSV.

Men is ervan op de hoogte dat Atlanta een transfersom zou moeten betalen voor de Mexicaan, omdat die laatste nog tot medio 2018 vastligt in het Philips Stadion, maar dat zou geen probleem zijn. Guardado zelf staat vermoedelijk wel open voor een transfer richting Amerika, waar hij volgens de laatste berichten maar liefst zes miljoen euro per jaar op kan strijken. De stad Atlanta beschikt over bijzonder veel Mexicaanse inwoners en daarom ziet United in de speler van PSV een [i]high-profile signing[/i].

[b]Update 19-09: Atlanta heeft 5,5 miljoen over voor Guardado[/b]
Het bovenstaande medium heeft nu ook geopenbaard wat de Amerikanen precies overhebben voor PSV-leider Andrés Guardado. In de winterstop hoopt de Major League Soccer-ploeg dat technisch directeur Marcel Brands van PSV zaken wil doen voor ongeveer 5,5 miljoen euro. Guardado vertegenwoordigt natuurlijk weinig restwaarde, dus het is niet compleet uit de lucht gegrepen als de Eindhovenaren besluiten te cashen.

5,5 miljoen genoeg voor Guardado?

  • Ja
  • Nee
776+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie