Dessers: “Feyenoord-supporters zijn wel echt gek”

Foto: Dessers: “Feyenoord-supporters zijn wel echt gek”

Cyriel Dessers hoopt ook volgend seizoen het tenue van Feyenoord te dragen. De Nigeriaanse Belg pleit met een grote glimlach zelfs voor een benefietwedstrijd om deze overstap mogelijk te maken.

Dessers speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De club kan hem voor vier miljoen euro definitief overnemen van Racing Genk, maar dat is te gortig voor de Rotterdammers. Daarentegen heeft de leiding in België al meermaals aangegeven dat het geen optie is om de vraagprijs van vier miljoen euro naar beneden bij te stellen. Er is dus een list nodig.

Na het benefietduel met RKC Waalwijk (3-3) opperde RTV Rijnmond nóg zo’n soort wedstrijd. “Deze supporters zijn wel echt gek, dus het zou zomaar kunnen!”, lacht de spits. “Kijk, ik heb dit vaker gezegd, ik beslis er niet over. Het gaat om wat er in de bestuurskamers gebeurt en ik ben net als ieder ander erg benieuwd wat er gebeurt in de komende maanden.”

“Het is belangrijk dat ik goed blijf presteren, voor Feyenoord en voor Genk. Hopelijk hebben we dan op het einde alleen maar winnaars”, aldus Dessers, die de Nigeriaanse ploeg ook nog altijd in zijn hoofd heeft zitten. “Maar ik moet zeggen dat het wel een tikje heeft gekregen na de Afrika Cup. Ondanks afzeggingen ben ik er toen niet bijgekomen terwijl ik dat op dat moment wel verdiende. Dus dat vond ik erg jammer.”

Eindigt Feyenoord in de topdrie? De odd is 1.33!

Moet Feyenoord Dessers behouden indien mogelijk?

  • Ja
  • Nee
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie