‘Derksen, Gijp en Genee maken vanavond excuses’

Foto: ‘Derksen, Gijp en Genee maken vanavond excuses’

Wilfred Genee, René van der Gijp en vooral Johan Derksen gaan vanavond excuses maken naar aanleiding van de anekdote die laatstgenoemde deze week vertelde, in Vandaag Inside. Talpa Network sprak vandaag uitgebreid met het trio.

Talpa gaat het programma echter niet gelijk stopzetten. “Het overhaast stoppen van het programma draagt niet bij aan een oplossing”, klinkt het. De zender ‘neemt ferm afstand van de manier waarop dit precaire onderwerp de afgelopen dagen is behandeld’.

Talpa vol afschuw

“Het is volstrekt ongepast om dit thema, dat zo extreem gevoelig ligt, in een lacherige sfeer te benaderen. Voor slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag moet dit een klap in het gezicht zijn geweest”, reageert een woordvoerder. “Een stap terug in de tijd, waar juist de laatste periode eindelijk meer aandacht aan deze problematiek werd geschonken.”

“De kwestie is in niet mis te verstane woorden besproken. Johan, René en Wilfred hebben erkend dat zij dit volstrekt verkeerd hebben aangepakt. Onze conclusie is dat een welgemeend en oprecht excuus noodzakelijk is. De mannen delen die mening en hebben aangegeven dat zij dit vanavond live in het programma gaan doen”, citeert Nu.nl tot slot.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie