De Mos kraakt ‘heel slecht’ PSV: “Gaat een keer ontploffen”

Foto: De Mos kraakt ‘heel slecht’ PSV: “Gaat een keer ontploffen”

PSV moet zondag tegen AZ nog de tweede plaats in de Eredivisie zien veilig te stellen. Daarvoor volstaat een gelijkspel, maar kan puntenverlies van Ajax tegen FC Twente ook verlichting geven. Aad de Mos vindt het echter een schande dat PSV tegen sc Heerenveen al niet de tweede plaats heeft veilig gesteld.

PSV mazzelt dankzij FC Twente

“Ik vind het een schande, je was zo dichtbij”, briest De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. Als trainer en als spelersgroep laat je de supporters in de steek en breng je de club in gevaar. De voorronde van de Champions League lag gewoon voor het grijpen.”

Ondanks dat PSV met 3-3 gelijkspeelde tegen sc Heerenveen, ziet de Mos het nog wel goedkomen voor de Eindhovenaren. “Ik vrees het ergste voor PSV, maar het geluk is dat mijn gevoel ook zegt dat Ajax niet wint bij Twente. Mijn voorspelling is dat PSV zeker niet wint bij AZ, maar dan zou je alsnog tweede worden. Een bijzondere ontknoping? Ja, oké, maar het gaat wel gebeuren.”

Kwetsbaar PSV

Volgens De Mos oogt PSV enorm kwetsbaar in de laatste wedstrijden. “Het is uit den boze wat je in de laatste drie wedstrijden krijgt. Het is zo kwetsbaar. Ik zeg het voor de laatste keer: zet Gutiérrez op het middenveld neer. De balans is nergens te bekennen.”

De Telegraaf berichtte eerder dat er onrust zou zinnen binnen de spelersgroep en technische staf. De Mos denkt dat er ook wat broeit in Eindhoven. “Ik denk wel dat er onrust is in de spelersgroep richting de coach. En ook tussen de coaches. Dat is een heel lastige situatie voor Van Nistelrooij. Na AZ zal er snel duidelijkheid moeten komen, want het is heel slecht wat zich de laatste weken afspeelt bij PSV.” Volgens De Mos is het dan ook een kwestie van tijd tot de bom echt barst. “Dat merk je al aan de wedstrijden tegen Fortuna en Heerenveen, en dat zal je ook zondag merken. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat een keer ontploffen. Het komt in elk geval heel slecht over.”

Eindigt AZ tegen PSV in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Pakt PSV nog de tweede plaats?

  • Ja
  • Nee, Ajax
559+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie