Conte roept op: levenslang ‘voetbalverbod’

Foto: Conte roept op: levenslang ‘voetbalverbod’

Richarlison scoorde in de oefenwedstrijd tussen zijn land Brazilië en Tunesië (5-1) en dacht zijn goal vervolgens bij de cornervlag te kunnen vieren, maar kreeg daar een banaan naar zich toe geworpen. Antonio Conte zag het incident hoofdschuddend aan…

De trainer van de spits bij Tottenham Hotspur haalt hard uit op een persconferentie: “Richy speelde met de nationale ploeg en maakte een doelpunt. Wat er toen gebeurde is ongelooflijk…”

“Dat we in 2022 zo’n situatie meemaken is beschamend voor iedereen”, aldus de markante Italiaan. “Ik hoop dat deze persoon voor de rest van zijn leven van het voetbal verbannen wordt. Het is een heel teleurstellende situatie.”

“Bla bla bla”

Kort na het oefenduel met de Seleçao zei Richarlison dat hij de banaan niet gezien had: “Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben in het heetst van de strijd. Moge deze fan geïdentificeerd en gestraft worden. Je zag wat er met Vinícius Júnior. recent gebeurde, en nu dit, in een stadion. Hopelijk leert dit incident andere mensen dit niet te doen.” Even later zei hij op Twitter: “Zolang het bij bla bla bla blijft en er geen straffen worden uitgedeeld, blijft het zo doorgaan.”

De wereldvoetbalbond (FIFA) is inmiddels een onderzoek gestart naar het incident. De Braziliaanse voetbalbond én The Spurs staken Richarlison eerder al een hart onder de riem.

TIP: Verdien 3.95 keer je inleg als Richarlison voor Tottenham scoort tegen Arsenal!

Levenslang voetbalverbod?

  • Ja
  • Nee
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie