Christian Eriksen pent handtekening onder contract

Foto: Christian Eriksen pent handtekening onder contract

Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan ook daadwerkelijk gebeurd: Christian Eriksen heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Premier League-club Brentford. Dat kondigen The Bees aan via de officiële kanalen.

De Telegraaf schrijft over de deal: “Christian Eriksen heeft voor de rest van het seizoen een contract getekend bij het Engelse Brentford FC. De Deen zat sinds een maand zonder club nadat zijn contract bij Internazionale noodgedwongen ontbonden werd.”

“Eriksen werd tijdens het afgelopen EK getroffen door een hartstilstand, maar is inmiddels weer topfit”, vervolgt het dagblad. “Inter moest hem echter laten gaan, omdat in de Serie A geen spelers met een icd-kastje mogen spelen. De voorbije week hield hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax, maar een rentree bij de club waarvoor hij zijn debuut als prof maakte was nooit echt aan de orde. Eriksen mikte op een rentree in de Premier League.”

Deense enclave

Bij Brentford gaat de oud-Ajacied voetballen onder een Deense coach, in de persoon van Thomas Frank. Overigens loopt er überhaupt een grote Deense enclave rond in het Brentford Community Stadium: verdedigers Mads Bech Sörensen, Mads Roerslev, Luka Racic en middenvelders Christian Nörgaard, Mathias Jensen en Mads Bidstrup. Met Eriksen erbij komt de teller op zeven te staan, in de selectie van The Bees.

De nummer 10 heeft een duidelijke missie: “Ik wil actief zijn op het WK in Qatar. Dat is al enige tijd mijn grote doel. Mijn droom zelfs. Maar of ik ook daadwerkelijk de selectie ga halen, is natuurlijk een ander verhaal…”

Verdien 3.60 keer je inleg als Brentford van Everton wint!

Gaat hij het WK halen?

  • Ja
  • Nee
58+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie