Boze Ten Hag eist excuses van Fulham: “Dat is niet oké”

Foto: Boze Ten Hag eist excuses van Fulham: “Dat is niet oké”

Erik ten Hag heeft fel uitgehaald naar Fulham, en dan vooral de social media-afdeling van de club. De manager van Manchester United eist excuses vanuit Londen, omdat ze in een filmpje de spot dreven met Bruno Fernandes.

Fulham maakte spottend filmpje van Manchester United-middenvelder Bruno Fernandes

Tijdens het duel tussen United en Fulham afgelopen zaterdag op Old Trafford kwam Fernandes ten val, appelleerde naar scheidsrechter Michael Oliver en greep naar zijn been. Toen de Portugees doorkreeg dat de arbiter geen vrije trap ging geven, stond hij snel weer op. Fulham maakte een filmpje van de beelden op TikTok, voorzien van een komisch muziekje en het cynische bijschrift ‘We zijn zo blij dat het goed met hem gaat’.

Ten Hag kon er niet bepaald om lachen. “Ik wist dit niet, maar als ze dat hebben gedaan, is dat niet oké. Het is echt niet goed dat clubs zulke statements maken, want dat is totaal ongepast en verkeerd. Ze zouden daar hun excuses voor moeten aanbieden”, stelde de Nederlandse manager op de vooruitblikkende persconferentie op de stadsderby tegen Manchester City van aanstaande zondag.

Gepassioneerde en creatieve voetballer

Ten Hag nam het nogmaals voor zijn pupil op. “Bruno is een zeer gepassioneerde en creatieve voetballer. Hij heeft het meeste gecreëerd van alle spelers in de Premier League. En tegenstanders zoeken hem, zeker na zaterdag. De scheidsrechter moet hem in bescherming nemen. Ze zagen hun kans schoon, vanaf het begin al. Zo duidelijk was het.”

Kon jij er om lachen?

  • Ja, is toch humor
  • Nee, kan echt niet
146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie