BN’er dropt Derksen-bommetje: “Bizar!”

Foto: BN’er dropt Derksen-bommetje: “Bizar!”

Bridget Maasland begrijpt niet dat Johan Derksen continue zoveel ruimte krijgt om al het grensoverschrijdende gedrag bij Vandaag Inside te bagatelliseren. Dat bleek onder meer toen De Snor liet weten de vrouwen die tegen WNL-baas Bert Huisjes opstonden ‘zeikwijven’ te noemen. Maasland noemt het ‘bizar’ dat Derksen zich maar zo kan blijven profileren.

Maasland hekelt grensoverschrijdend gedrag Derksen

In de Boulevard-podcast noemt ze het onvoorstelbaar dat Derksen maar alles mag blijven roepen bij het praatprogramma. “Of ik nog wat te zeiken heb? Hahaha. Als een van die zeikwijven waar Johan Derksen steeds over heeft. Die zeurende vrouwen. Het is toch bizar dat zo’n meneer van die leeftijd – hij is al in de 70 – dat je dan dagelijks op televisie dit soort uitspraken mag doen.” Maasland begrijpt gewoon niet dat Derksen daar nog steeds alle ruimte voor krijgt. “Dan ben je toch totaal niet meer in deze wereld? Je staat toch niet in deze tijd met twee benen?” Collega Rob Goossens reageert ook enigszins verbaasd. “En dat hij nog thuis mag komen!”

De presentatrice van Boulevard vindt dat Derksen zichzelf compleet belachelijk maakt. “Je kan nog denken: bij Vandaag Inside en bij Talpa zitten veel mannen, die kunnen er nog om lachen… En dat je het in de voetbalvereniging vertelt als een grap, dat je het denkt, allemaal prima. Maar dit hoef je toch niet meer te ventileren? Je staat toch gewoon voor schut?”

Dat Fons van Westerloo, die in de Raad van Toezicht van WNL zit, nog geen excuus heeft gemaakt voor zijn walgelijke reactie op de aanklachten tegen Huisjes begrijpt Maasland ook niet. “Dat ga je niet horen van Fons en dat ga je ook niet van Johan Derksen horen. Dat zijn mannen die namelijk nooit zullen toegeven dat ze iets zeggen wat eigenlijk niet meer door de beugel kan!”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Derksen aangepakt worden voor zijn uitlatingen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
353+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie