‘Blind-toekomst onzeker’

Foto: ‘Blind-toekomst onzeker’

Daley Blind maakte na een conflict met Alfred Schreuder een transfervrije overstap naar Bayern München. De linkspoot liet zijn contact ontbinden en tekende niet veel later een verbintenis tot aan het einde van dit seizoen.

De verdediger annex middenvelder vertelt tegen Viaplay over zijn eerste weken in Beieren. “Het is een fantastische club. Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben. Ik kan ontzettend veel leren van de jongens om me heen.”

Qua speeltijd valt het nog een beetje tegen, stelt Blind zelf ook. De ervaren linkspoot maakte tot nu toe in drie Bundesliga zijn opwachting. Wanhopen doet hij echter nog niet. “Ik ben en blijf voetballer, ik wil spelen. We hebben afgesproken dat we aan het einde van het seizoen gaan kijken wat voor beide partijen klopt en hoe het gevoel is. Dan gaan we evalueren.”

Vlak na Blind zijn vertrek bij Ajax zwaaide de club Alfred Schreuder uit. De kans is altijd aanwezig dat aankomende zomer de Amsterdammers weer bij Blind aankoppen, maar dat lijkt klein. Na zijn transfervrije vertrek bij Ajax werden Antwerp FC en PSV genoemd, maar ging Blind dus naar Bayern.

Bayern wint van Stuttgart

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie