Bijlow krijgt deze week duidelijkheid over kwetsuur

Foto: Bijlow krijgt deze week duidelijkheid over kwetsuur

Het is nog afwachten wanneer Justin Bijlow weer volledig mee kan trainen met Feyenoord. De 25-jarige keeper verwacht daar deze week meer uitsluitsel over te krijgen.

Vlak voor de topper tegen PSV raakte Bijlow geblesseerd aan zijn hand. Sindsdien staat hij aan de kant, en neemt Timon Wellenreuther de honeurs waar onder de lat.

“Bijlow ondergaat deze week een scan”, zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. “Het gekke is dat hij er eigenlijk helemaal geen last van heeft. Hij kan gewoon alles doen, behalve keepen. Het is niet zo dat hij heel veel pijn heeft. Het is gewoon een heel ongelukkig moment geweest. Iedereen hoopt dat hij heel snel kan aansluiten.”

“Heel voorzichtig doen”

Bijlow traint momenteel al wel mee met de selectie, maar kan nog niks met zijn handen doen. ”Hij moet heel voorzichtig doen en laten we hopen dat de uitkomst van de scan meevalt.”

Trainer Arne Slot heeft Sebastian Szymanski wel weer terug. De Pools international hervatte de groepstraining maandag bij Feyenoord. Patrik Walemark en Quinten Timber zijn voorlopig uit de roulatie. De Zweed kampt met een kwestuur aan zijn bovenbeen, terwijl Timber eruit ligt met een knieblessure.

Staat het na negentig minuten gelijk bij Heerenveen-Feyenoord?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Maakt het voor Feyenoord veel uit of Bijlow snel weer fit is?

  • Ja, toch de duidelijke nummer één
  • Nee, ze pakken de punten nu ook wel
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie