‘Berghuis schijt Feyenoord-supporters in bek’

Foto: ‘Berghuis schijt Feyenoord-supporters in bek’

Op de fansite FR12 zijn ze bepaald niet blij met Steven Berghuis, die op het punt staat om Feyenoord te verlaten voor Ajax. De desbetreffende website heeft een column gepubliceerd waarin de aanvaller compleet afgemaakt wordt.

Frekie van Kein Geloel verwoordt wat de supporters van de Rotterdammers denken: “We wisten dat je zou gaan en dat het voor een relatieve fooi zou zijn. Dat is jou niet kwalijk te nemen. Dat je besluit om het op deze manier te doen, door de club en supporters die jou álles hebben gegeven nog even in de bek te schijten, dat wel.”

Hij gaat verder: “Hoe vaak heb je dat logo op je borst niet stukgeramd? Hoe vaak heb je niet gezegd dat je het allemaal voor de supporters deed? Dat je de druk van de hele stad Rotterdam op jouw schouders voelde rusten? Dat jij van Feyenoord een club van Champions League-niveau wilde maken, omdat je vond dat het Legioen dat verdiende? Die Instagrampost van een maandje terug, twee vingers wijzend naar het logo. Onderschrift: Wij zijn Feyenoord! En hoe lang is het geleden dat je na Feyenoord – RKC de supporters toesprak vanaf de trappen van het Maasgebouw, alsof je het had afgekeken van je toenmalige ploeggenoot Dirk Kuyt? Vijf weken?”

“Ook al voel je je nu vast het mannetje; je bent geen Johan Cruijff of Wim Jansen”, stelt de columnist. “Niet van het uitgestorven ras dat boven alle twijfel verheven is. Bij jouw nieuwe club hebben ze de afgelopen jaren ook nogal wat over je geroepen, toch? Zijn ze vast ook niet vergeten dat je die bal daar het publiek in schoot, met het doel iemand in dat gezinsvak op z’n muil te raken…”

Verwoordt hij het gevoel van de Feyenoord-fans?

  • Ja
  • Nee
3459+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie