“Behoudens Malen en Ihattaren heeft PSV een hopeloze selectie”

Foto: “Behoudens Malen en Ihattaren heeft PSV een hopeloze selectie”

Wim Kieft stoort zich mateloos aan Mark van Bommel. De voetbalanalist vindt het onbegrijpelijk dat de bij PSV ontslagen oefenmeester zichzelf zó in de spotlights staat.

“Overigens is de ontslagen Mark van Bommel sowieso een hele vermoeiende man om mee te werken. Kijk eens naar zijn houding, dat gespeelde altijd, of die perspraatjes en zijn verleden als speler. Er is altijd wat rondom Van Bommel aan de hand en altijd voert hij van die kansloze, onnodige strijdjes, intern en extern. Zo vervelend altijd”, schrijft Kieft in zijn column in De Telegraaf.

“Maar uiteindelijk is dat allemaal niet relevant zolang je als trainer kan beschikken over goede spelers. Er zijn voldoende trainers die er niets van kunnen, maar dat valt niet op omdat ze goede spelers hebben rondlopen. Denk je dat toptrainers als Carlo Ancelotti en José Mourinho met het beschikbare spelersmateriaal bij Everton en Tottenham Hotspur kampioen van Engeland worden? Of dat Erik ten Hag de prestaties van vorig seizoen bij Ajax kan evenaren zonder Daley Blind en Hakim Ziyech?”

Kieft vervolgt: “Behoudens Donyell Malen en Mo Ihattaren heeft PSV een hopeloze selectie. Denzel Dumfries is een volwaardige Eredivisiespeler en die Ricardo Rodriguez is een welkome versterking, maar AC Milan laat hem niet voor niets gaan. Van een linksback hoef je trouwens niet te verwachten dat hij een elftal uit het moeras trekt.”

Eens?

  • Ja
  • Nee
249+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie