Bayern München trekt grens: “Kan niet wachten tot Sint-juttemis”

Foto: Bayern München trekt grens: “Kan niet wachten tot Sint-juttemis”

Max Eberl is klaar met het trage handelen van kamp-Alphonso Davies. De technisch directeur van Bayern München heeft aan Sky laten weten dat er haast geboden is met zijn contractverlenging.

Davies vertraagt contractonderhandelingen

De 23-jarige linksback is wekelijks een van de grote uitblinkers van de Duitse grootmacht. In de zomer van 2025 loopt zijn contract af, waardoor hij spoedig zal moeten kiezen wat hij wil. Voor Davies liggen twee scenario’s klaar: verlengen óf een zomerse overstap naar een andere club.

Davies heeft echter geen haast met het verlengen van zijn contract. Zijn zaakwaarnemer Nick Huoseh wees onlangs in Bild op het feit dat Bayern München lang geen technische leiding heeft gehad, waardoor alles vertraging heeft opgelopen. Eberl kan alleen niet meegaan in die redenering.

Bayern München haalt stevig uit

De technisch directeur vindt dat er geen excuses meer zijn. “We zijn niet onder druk. De relatie tussen de speler en club is volledig normaal. We vinden dat wij een heel reële aanbieding hebben gedaan. Er komt een punt dat je ja of nee moet zeggen”, aldus Eberl tegenover het medium.

“Ik kan niet wachten tot Sint-juttemis en hopen dat de beslissing uit de hemel komt vallen. Er moet een beslissing worden genomen. De club is wat mij betreft nog steeds de leidende partij. Daarom is het volledig legitiem dat een speler een keer de knoop moet doorhakken.”

Heeft Bayern München gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ze moeten niet zeuren
501+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie