‘Barcelona heeft toptargets al op het oog’

Foto: ‘Barcelona heeft toptargets al op het oog’

Barcelona hoopt dit voetbaljaar wederom het kampioenschap binnen te halen en wil ver komen in de Champions League. Achter de schermen bereidt het clubbestuur zich alvast voor op de volgende tranfserperioden.

Transferzomer van Barcelona

De Spanjaarden hebben een lastige zomer achter de rug. Waar Xavi Hernández vond dat het team op verschillende posities sterker moest worden, had de club nauwelijks geld in de kas. Het zorgde ervoor dat Barcelona zeer creatief moest zijn en zich voornamelijk richtte op transfervrije spelers.

Ondanks de beperkingen slaagde de club er alsnog in om een competitieve selectie neer te zetten die op meerdere fronten voor de prijzen mee zou moeten kunnen doen. De komende jaren willen de Spanjaarden nieuwe stappen zetten, met als doel om weer voor de Champions League-zege te gaan.

Interesse in Silva en Olmo

Volgens Mundo Deportivo zit de clubkas inmiddels een stuk voller en kan Barcelona volgend jaar zomer een aantal grote klappers maken. De regerend landskampioen zou Bernardo Silva van Manchester City en Dani Olmo van RB Leipzig op het oog hebben als versterkingen voor volgend voetbaljaar.

Beide spelers verlengden hun contract bij hun club, maar lieten een clausule opnemen die het mogelijk maakt om naar Barcelona te verkassen. Naar verluidt kan Silva voor een bedrag van 58,5 miljoen euro de overstap naar de Primera División maken. Bij Olmo zou het om een bedrag van 60 miljoen euro gaan.

Pakt Barcelona dit seizoen weer de landstitel?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik denk het niet
412+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie