Atlético Madrid moet Felix rest van het seizoen missen

Foto: Atlético Madrid moet Felix rest van het seizoen missen

Atlético Madrid moet het de rest van het seizoen stellen zonder João Felix. De aanvaller moest zondag tegen Espanyol het veld verlaten met een blessure. De Portugees werd in de rust al gewisseld, maar de ernst van de blessure bleek nog onduidelijk. 

Felix is nu echter zelf met een antwoord naar buiten gekomen. “Ik zal mijn team de rest van het seizoen niet kunnen helpen”, schreef het Portugese wonderkind op zijn eigen Instagram. Het verlies van Felix is een aderlating voor Atlético, dat nog volop in de race is voor Champions League-voetbal. De Madrilenen bezetten momenteel de vierde plaats in La Liga met zestig punten, een aantal dat Sevilla (derde plaats) en Barcelona (vierde plaats) ook hebben. Daarnaast zijn ook Real Betis Sevilla en Real Sociedad nog in de race voor een Champions League-ticket. Beide ploegen staan respectievelijk drie en vijf punten achter op Atlético.

De Madrilenen werden onlangs nog uitgeschakeld in de kwartfinale van de Champions League. Manchester City bleek over twee duels te sterk na een 1-0 overwinning en 0-0 gelijkspel. Felix heeft het transferrecord in handen bij Atlético, de Portugese aanvaller werd in de zomer van 2019 voor ruim 125 miljoen euro gekocht van Benfica. Ondanks de hoge transfersom is het Felix nog niet gelukt om uit te groeien tot een absolute superster en in de voetsporen van landgenoot Cristiano Ronaldo te treden. 

Gaat Atlético Madrid zich plaatsen voor de Champions League?

  • Ja
9+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie