Arsenal ‘bestolen’ op Old Trafford: “In mijn ogen is dit nooit een overtreding”

Foto: Arsenal ‘bestolen’ op Old Trafford: “In mijn ogen is dit nooit een overtreding”

Na iets meer dan een half uur spelen op Old Trafford verzorgde Antony de 1-0 voor Manchester United tegen Arsenal, maar eigenlijk was er daarvoor al gescoord. Een vroeg doelpunt van Gabriel Martinelli werd namelijk afgekeurd na inmenging van de VAR…

Die constateerde dat Martin Ödegaard een duw uitgedeeld had aan Christian Eriksen, maar de eerstgenoemde is het daar totáál niet mee eens. Voor de camera van de BBC briest hij: “In mijn ogen is dit nooit een overtreding. Als de VAR zich gaat mengen, moet het een duidelijke overtreding zijn. Dit was heel, heel licht. Je kunt het er zwaarder uit laten zien op beeld. Dit was nooit een overtreding, de scheidsrechter liet ons doorspelen.”

Oefenmeester Mikel Arteta vindt het technische hulpmiddel vooral inconsistent: “Vorige week maakten ze een lichte overtreding op Aaron (Ramsdale, red.) en was het te licht, dus geen vrije trap. Er wordt een overtreding gemaakt op Bukayo (Saka, red.), maar het was licht, dus geen penalty. Vandaag is het wél een overtreding. Ze willen de drempel verlagen, omdat het een grote wedstrijd is. Dat is erg moeilijk om te begrijpen.”

Volgens de Spanjaard hadden The Gunners moeten winnen… “We hadden hier moeten winnen vanwege de manier waarop we spelen. Vanwege de uitvoering en de manier waarop we de wedstrijd domineerden. Ik ben erg teleurgesteld dat we verliezen, met name als je kijkt hoe het 95 minuten verliep.”

TIP: Verdien 4 keer je inleg als Arsenal de Europa League wint!

Hebben ze gelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie