‘Arne Slot heeft beslissing al genomen’

Foto: ‘Arne Slot heeft beslissing al genomen’

Er lijkt geweldig nieuws op komst bij Feyenoord. Het transferbeleid is volgens Valentijn Driessen een duidelijk signaal dat Arne Slot ook volgend seizoen voor de groep staat in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord-trainer lijkt te blijven

Feyenoord heeft met Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt al twee nieuwe spelers gestrikt voor volgend seizoen. Het is een publiek geheim dat Slot een flinke vinger in de pap heeft gehad. Driessen heeft niet de indruk dat de succestrainer na dit seizoen nog vertrekt. “Dat denk ik haast niet”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

“Feyenoord zal ongetwijfeld van hem te horen hebben gekregen dat hij de club trouw blijft in de Champions League. Want ga je anders zoveel spelers halen?”, zo vraagt Driessen zich af. “Of Dennis te Kloese bepaalt alles en niet Slot, maar in dit geval komen zowel Zerrouki als Van den Belt uit de koker van Slot. Die wilde deze jongens graag hebben.”

“Die komen nu. Loop je dan nu zomaar weg? Dat denk ik haast niet”, aldus Verweij. Collega Mike Verweij: “Arne Slot neemt vaak het voortouw, belt spelers op en gaat met ze in gesprek. Beetje op de Louis van Gaal manier, die altijd eerst spelers gesproken wilde hebben voordat hij ze aantrok. Ik denk dat het inderdaad betekent dat Slot gewoon volgend jaar trainer is bij Feyenoord.”

Spurs-job lijkt al voorbij te gaan aan Slot

De naam van Slot circuleert nadrukkelijk bij Tottenham Hotspur. Volgens Sky Sport Deutschland-journalist Florian Plettenberg lijkt het erop dat Julian Nagelsmann nog altijd de topkandidaat is in Londen én dat er sprake is van progressie.

Wint Feyenoord met 1-3 bij Excelsior?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Blijft Slot bij Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
6479+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie