Antony en Ronaldo bezorgen Ten Hag drie punten

Na de 6-3 nederlaag in de derby tegen Manchester City heeft Manchester United zich op zondagavond weten op te richten. Everton kwam op Goodison Park wel op een 1-0 voorsprong, maar Antony en Cristiano Ronaldo zorgden voor de 1-1 en 1-2.

Oefenmeester Erik ten Hag had zijn opstelling op een aantal plekken gewijzigd voor de wedstrijd tegen The Toffees. Tyrell Malacia zat bijvoorbeeld op de bank naast Scott McTominay en Jadon Sancho, terwijl Luke Shaw, Casemiro en Anthony Martial in de basis startten.

United begon behoorlijk slecht aan zijn duel in Liverpool: al na slechts vier minuten spelen kwam de thuisploeg namelijk op voorsprong. Uitgerekend Casemiro leed balverlies, waarna Demarai Gray David de Gea probeerde te verschalken. Dat lukte niet, zijn poging werd geblokt, maar uit de rebound was Alex Iwobi trefzeker.

Gelijkmaker Antony

Al snel kwamen The Red Devils op gelijke hoogte en weer was het Antony die een doelpunt maakte in het United-shirt. De oud-Ajacied van honderd miljoen werd weggestoken door Martial en faalde vervolgens niet. Martial viel daarna uit met een blessure en werd vervangen door Ronaldo, die al vrij snel tot scoren kwam. Casemiro maakte zijn eerdere fout goed door als aangever te fungeren.

In de tweede helft ging Everton nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar de ploeg van Ten Hag bleef op de been.

Scoreverloop: 1-0 (5′) A. Iwobi, 1-1 (15′) Antony, 1-2 (44′) C. Ronaldo

TIP: Verdien 1.92 keer je inzet als United van Newcastle wint!