Ambitieus Twente wil ‘concurrent’ Feyenoord niet versterken

Foto: Ambitieus Twente wil ‘concurrent’ Feyenoord niet versterken

FC Twente wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek van Ramiz Zerrouki aan Feyenoord. Trainer Ron Jans stelt dat dat niet past in de ambities in de club, waarbij ze de Rotterdammers willen aanvallen op de ranglijst.

Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld in Enschede voor Zerrouki, maar net als afgelopen zomer gaat het een lastig verhaal worden voor de Rotterdammers. ”De technisch directeur, de trainer en de club willen niet dat hij gaat”, zegt Jans tegenover De Gelderlander. De sportieve ambities in de Grolsch Veste zijn de belangrijkste reden voor de stugge houding. ”Hoewel Feyenoord nu boven aanstaat, zijn ze nog niet uit het zicht verdwenen.”

”In de zomer gunnen we Ramiz een mooie transfer, maar nu willen we dat hij blijft”, vervolgt Jans. ”Het seizoen duurt nog twintig duels, we willen niet één van onze betere spelers midden in het seizoen verkopen terwijl we nog voor alles in de race zijn.”

Opvolger Aursnes

Feyenoord ziet Zerrouki al sinds deze zomer als ideale opvolger van de vertrokken Fredrik Aursnes. Destijds werkte Twente ook al niet mee aan een vertrek, terwijl de Algerijns international zelf graag de stap wil maken. Nu Quinten Timber geblesseerd is, komt de stadionclub opnieuw terug voor Zerrouki. Ze hebben tot het eind van de maand nog om de Twente clubleiding te overtuigen.

Maakt Zerrouki de eerste treffer tegen Emmen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Snap je het standpunt van Twente?

  • Ja, sportieve prestaties zijn het belangrijkst
  • Nee, laat die jongen gaan voor een mooi bedrag
269+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie