‘Als hem dát lukt, kan Kluivert heel ver komen’

Foto: ‘Als hem dát lukt, kan Kluivert heel ver komen’

Justin Kluivert speelt dit seizoen bij Valencia CF, één van de oud-werkgevers van zijn vader Patrick. In de Sinaasappelstad heeft men torenhoge verwachtingen van de flankspeler.

Ook trainer Genarro Gattuso is positief gestemd over Kluivert na diens eerste weken bij Valencia. Gisteren scoorde hij de openingstreffer tijdens de 1-2 zege op Osasuna. “Het is een jongen met veel kwaliteiten”, vindt Gattuso.

“Het is niet normaal dat een speler met zijn kwaliteiten zo weinig heeft gespeeld.” Kluivert werd door AS Roma verhuurd aan achtereenvolgend RB Leipzig en OGC Nice, maar maakte er bar weinig indruk.

Verloren jaren

“Roma heeft veel geld voor hem betaald, maar hij heeft twee of drie jaar verloren. Ik praat de hele dag door met hem. Ik zeg hem altijd dat een wedstrijd negentig minuten duurt, niet slechts twintig, en dat het niet alleen draait om balbezit.” Gattuso besluit: “Hij heeft snelheid en techniek, maar moet wat meer passie krijgen en 24 uur per dag aan voetbal gaan denken. Als dat lukt, heeft hij alles om ver te komen.”

TIP: 1.50x je inleg als Valencia volgende week ook van Elche CF wint!

⚽️ Gran asistencia de Edinson Cavani para el gol de Justin Kluivert.

? El Matador arrancó con pelota dominada desde su cancha y metió el pase filtrado para la definición del holandés.pic.twitter.com/QbMfb8qR1U

— BUYSAN (@Buysan) October 7, 2022

Kluivert gaat uiteindelijk nog de wereldtop halen

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
52+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie