Ajax-uitblinker beleeft ‘gekke week’: “Kan het niet geloven”

Foto: Ajax-uitblinker beleeft ‘gekke week’: “Kan het niet geloven”

Ajax won zaterdagavond in het openingsweekend van de Eredivisie met 4-1 van Heracles Almelo. Waar de Amsterdammers in de eerste helft op een achterstand kwamen te stellen, draaide Jakov Medic de stand om.

Ongeloof bij Medic

De 24-jarige centrale verdediger kwam onlangs over uit de tweede Bundesliga van Duitsland. De verwachtingen waren daardoor niet bepaald hooggespannen, maar tegen Heracles toonde hij zijn kwaliteiten. Niet alleen verdedigend stond hij zijn mannetje, ook in aanvallend opzicht had hij een belangrijke rol.

Zo slaagde hij erin om aan het einde van de eerste 45 minuten naar voren op te stomen en van grote afstand in de hoek raak te schieten. Het was voor Medic een droom die uitkwam, zo vertelt hij eerlijk in gesprek met Ajax TV. De Kroaat kan nog altijd niet geloven dat hij dit heeft meegemaakt.

“Ik denk dat ik nog wel een paar dagen aan het dromen ben”, laat de defensieve kracht weten in het interview met het clubkanaal. “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat was. Een hoop mensen bellen mij en sturen berichtjes. Op het internet zie ik de goal om de haverklap voorbij komen. Dat is heel gek.”

Verzoekjes voor Ajax-shirts

Medic krijgt momenteel veel verzoekjes, stelt hij. “Ik moet voor bekenden in Kroatië al 500 shirts bestellen. En heel veel mensen willen ook een wedstrijd bezoeken. Ik denk dat ik nog een seizoen nodig heb om iedereen hierheen te laten komen.” Komende zaterdag speelt Ajax de volgende wedstrijd, op bezoek bij Excelsior.

Gaat Medic bij Ajax slagen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik verwacht het niet
734+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie