Aderlating voor Real Madrid in interlandweek

Foto: Aderlating voor Real Madrid in interlandweek

Carlo Ancelotti kan de komende periode niet beschikken over Eduaro Camavinga. De voetballer liep deze week op het Franse trainingskamp een knieblessure op, zo meldt Real Madrid op de clubwebsite.

Zware blessure voor Camavinga

De Fransman stond dit voetbaljaar veelal in het basisteam van de Spaanse grootmacht. In LaLiga mocht hij negenmaal in het basisteam verschijnen en kwam hij viermaal als invaller binnen de lijnen. De oefenmeester heeft daarmee veel vertrouwen in zijn kwaliteiten, maar voorlopig zal Camavinga vanaf de kant moeten toezien.

Op het trainingsveld raakte hij hard in botsing met Ousmane Dembélé, die met zijn volle lichaamsgewicht op de knie van Camavinga viel. Het zorgde ervoor dat de speler moest worden geholpen om van het trainingsveld af te komen en dat hij vervolgens terugvloog naar Spanje om aan zijn herstel te werken.

Volgens Real Madrid is het de verwachting dat hij de komende acht tot tien weken niet in wedstrijden zal meedoen. “Na de tests die vandaag door de Real Madrid Medical Services zijn uitgevoerd op onze speler Eduardo Camavinga, is bij hem een blessure van het externe laterale ligament in zijn rechterknie vastgesteld”, laat het op de clubwebsite weten.

Belangrijke wedstrijden voor Real Madrid

Het betekent dat de Spanjaarden Camavinga zullen missen in een reeks belangrijke wedstrijden. Zo neemt Real Madrid het de komende periode op tegen Napoli. In januari, wanneer de Super Cup op het programma staat tegen Atlético Madrid, zal Camavinga in Saudi-Arabië eveneens niet te bewonderen zijn.

Gaat Real Madrid Camavinga missen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik verwacht het niet
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie