‘Absolute droomtransfer voor Frimpong’

Foto: ‘Absolute droomtransfer voor Frimpong’

Jeremie Frimpong kan zich gaan opmaken voor een absolute toptransfer. De vleugelverdediger van Bayer Leverkussen geniet volop belangstelling van grote Europese clubs en kan mogelijk komende zomer de overstap maken naar Real Madrid. Transferexpert Ekrem Konur meldt dat Real Madrid van plan is om de Nederlander binnen te hengelen.

Real pakt door voor Frimpong

Konur meldt via zijn Twitteraccount dat De Koninklijke van plan is om gesprekken in te plannen om een mogelijke transfer te bespreken. Bij Leverkussen draaide Frimpong een zeer sterk seizoen, wat de nodige interesse heeft opgeleverd. Het is echter nog niet bekend voor welk bedrag de Duitse club eventueel zaken zou willen doen.

Sky Sport Deutschland meldde eerder wel dat Bayer Leverkusen minimaal veertig miljoen euro wil verdienen aan een transfer van Frimpong. Dat minimumbedrag is exclusief bonussen. De Bundesliga-club denkt echter niet dat dit geïnteresseerde clubs zal weerhouden van een bod.

Hoewel Frimpong een topseizoen doormaakte bij Leverkussen leverde hem dat geen uitverkiezing voor Oranje op. Daar keek menigeen van op, maar bondscoach Ronald Koeman gaf eerder al een verklaring af waarom Frimpong (nog) niet bij de selectie van Oranje zit. “Dat heeft vooral te maken met het systeem. Als je hem ziet spelen, past hij niet in mijn systeem. Hij speelt meer als een rechtsbuiten dan als rechtsback. Ik heb hem weleens zien spelen als verdedigende rechtsback. Ik heb twijfels over zijn verdedigende kwaliteiten.”

Is Frimpong goed genoeg voor Real Madrid?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, hij kan beter naar een goede Europese subtopper
556+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie