FC Groningen huurt Amerikaans international Pepi

Foto: FC Groningen huurt Amerikaans international Pepi

FC Groningen heeft zijn gewenste nieuwe spits binnen in de persoon van Ricardo Pepi, die voor één seizoen gehuurd wordt van het Duitse FC Augsburg. Met de komst van de talentvolle Amerikaan loopt de Trots van het Noorden vooruit op het vertrek van Jörgen Strand Larsen (naar Celta de Vigo).

Op zijn officiële website schrijft Groningen op woensdagavond: “FC Groningen heeft spits Ricardo Pepi aan de selectie toegevoegd. De 19-jarige aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van de Duitse Bundesliga-club FC Augsburg. Pepi is international van de Verenigde Staten en wordt beschouwd als één van de grootste talenten van het Amerikaanse voetbal.”

Bijzondere transfer

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus rept van een ‘bijzondere transfer’: “Ricardo is een groot talent, die internationaal aanzien heeft. Begin deze maand werd zijn naam bij ons genoemd en hebben wij ook al een gesprek met hem gevoerd. Kort daarna veranderde zijn situatie bij Augsburg en leek zijn komst voor ons geen optie meer. Tot gisteren.”

“Daarop hebben wij razendsnel gehandeld en vannacht is Ricardo naar Groningen gereden om vandaag zijn transfer af te ronden”, vervolgt de beleidsbepaler. “Een buitenkans voor ons. Wij zijn er enorm trots op dat het ons is gelukt Ricardo de rest van dit seizoen in Euroborg te hebben.”

Pepi’s ‘voorganger’ Strand Larsen lijkt voor een recordbedrag naar het bovengenoemde Celta te vertrekken, al is die transfer nog niet officieel aangekondigd.

TIP: Verdien 2.60 keer je inleg als Groningen van Vitesse wint!

Mooie transfer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie